Достатні умови стійкості лінійних нечітких гібридних автоматів - Меркур’єв, М.Г. (Інститут проблем математичних машин і систем НАН України, 2007)
Існуючі методи дослідження нечіткої стійкості базуються на близькості розподілів, що погано відповідає дійсності. В статтізапропоновані оригінальні визначення нечіткої стійкості в теорії можливостей Питьєва. Одержані конструктивні умовистійкості нечіткого гібридного автомата з лінійною правою частиною. Бібліогр.: 5 назв.