Перспективи побудови кореляційних моделей в полярній системі координат - Сегін, А.І. (Інститут проблем штучного інтелекту МОН України та НАН України, 2009)
У статті представлено результати досліджень побудови кореляційних моделей в полярній системі координат та наведено відповідні математичні вирази. Показано особливості побудови, представлення та перспективи використання кореляційних моделей в полярній системі.