Семінари з інтелектуальної історії в Інституті історії України НАН України - Кононенко, В. (Україна в Центрально-Східній Європі, 2013)
Протягом листопада 2011 — травня 2012 р. в Інституті історії України НАН України було проведено 6 семінарів з інтелектуальної історії. У них взяло участь близько 100 зацікавлених осіб, а на інтернет-сторінку, створену для розповсюдження інформації про дослідження в галузі інтелектуальної історії, з 4 квітня 2012 до 1 січня 2013 р. зайшло близько 9 тис. відвідувачів.