Фінансова модель системи управління динамічною стійкістю холдингу - Лазарева, М.Г. (Економіка промисловості, 2014)
Розглянуто використання в практиці українських інтергрованих об’єднань вартістного підходу. Запропоновано фінансову модель системи управління динамічною стійкістю холдингу, яка складається з двох моделей: вільних грошових потоків для оцінювання існуючого бізнез-портфеля і поточного управління вартістю щодо новопридбаних компаній (авторська розробка).