Аналіз економічної сутності землі як об'єкта оподаткування - Павлій, О.С. (Економіка промисловості, 2014)
Стаття присвячена аналізу економічної сутності землі як об’єкта оподаткування. Особливу увагу приділено розгляду землі з точки зору її багатофункціонального використання. Проаналізовано особливості землі як просторового базису для розміщення житлового та народного господарства, об’єкта купівлі-продажу, а також головного засобу виробництва у сільському господарстві.