Підсистема підготовки завдань інформаційної системи перевірки знань у медичній освіті - Марценюк, В.П.; Семенець, А.В. (Інститут проблем штучного інтелекту МОН України та НАН України, 2009)
Метою даної роботи є практична реалізація алгоритму автоматичного проектування тест-білетів. Розглянуто вимоги до інструментальних засобів і зроблено вибір інструментального середовища розробки й системи керування базою даних. Показано лістинги процедур генерації списку питань для тест-білета і рандомізації списку відповідей на питання.