Підхід до моделювання систем теплопостачання через аналіз причин виникнення втрат теплової енергії і теплоносія в системі - Артамонов, Є.Б. (Інститут проблем математичних машин і систем НАН України, 2007)
В даній статті розглянуто підхід до питання моделювання систем енергопостачання через аналіз процесу їх експлуатації. Наоснові даного підходу було побудовано дерево основних цілей систем енергопостачання, визначено в ньому місце цілейобслуговування систем і представлено основні параметри, на основі яких буде проводитись аналіз стану системиенергопостачання. Табл.: 1. Іл.: 6. Бібліогр.: 7 назв.