Устойчивость линейных систем обыкновенных дифференциальных уравнений с кусочно-постоянными коэффициентами - Бабенко, С.В.; Двирный, А.И. (Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2009)
Одержанi новi достатнi умови асимптотичної стiйкостi лiнiйних неперiодичних систем диференцiальних рiвнянь з кусково-постiйними коефiцiєнтами.