Разложение обратной величины целой функции на простые дроби - Бакан, А.Г. (Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2009)
Наведенi новi достатнi умови розкладностi на простi дроби оберненої величини цiлої функцiї однiєї комплексної змiнної.