Про розв'язність одного класу параметризованих мультиваріаційних нерівностей - Касьянов, П.О. (Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2009)
Розглянуто клас параметризованих операторних та варiацiйних нерiвностей з багатозначними вiдображеннями типу S¯k. Отримано достатнi умови розв’язностi таких нерiвностей та дослiджено залежнiсть множин їх розв’язкiв вiд функцiональних параметрiв. Наведено приклади, якi iлюструють одержанi результати.