О коэффициенте затухания в сингуларисном разложении скачкообразного напряжения - Божко, А.Е. (Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2009)
Визначається коефiцiєнт затухання у сингуларисному розкладаннi стрибкуватих вхiдних напружень електроланцюгiв постiйного та змiнного струмiв.