Природні та економічні умови регіону в дослідженнях з кормовиробництва у Полтавській губернії другої половини ХІХ – початку ХХ ст. - Гармаш, Т.П. (Питання історії науки і техніки, 2007)
В статье освещаются отдельные вопросы истории исследований в научных учреждениях Полтавы ХІХ – нач. ХХ столетия.