Вітаємо ювіляра! (Питання історії науки і техніки, 2007)
Ось уже тридцать років Рудь В.Д. керує Народним музеєм історії Ново-Краматорського машинобудівного заводу. 11 серпня 2007 р. Валентина Денисівна відзначила свій 60-річний ювілей.