Экологизация лесохозяйственной деятельности как феномен капитализации - Степанов, В.Н. (Економічні інновації, 2014)
У статті розглядаються проблеми формування системно-методологічних основ екологізації секторів лісогосподарської економіки і деяких прикладних аспектів їх реалізації. Особлива увага приділяється феноменології капіталізації, обумовлюється процесами екологізації лісогосподарської діяльності.