О самородном вольфраме в породах нефтегазоносных комплексов - Лукин, А.Е. (Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2009)
Знахiдки рiзноманiтних за морфологiєю часток самородного вольфраму в рiзних породах нафтогазоносних комплексiв розглянуто в зв’язку з його загальними геохiмiчними та металогенiчними рисами.