Луганський обласний краєзнавчий музей – форпост пам’яткоохоронної роботи на сході України - Принь, М.О. (Праці Центру пам’яткознавства, 2010)
У статті розглянуто основні практичні заходи з охорони культурної спадщини Луганського обласного краєзнавчого музею, який став важливим осередком пам’яткоохоронної роботи на сході України.