Архівні джерела кінця ХVІІІ – початку ХХ ст. про луцькі мости - Колосок, Б.В. (Праці Центру пам’яткознавства, 2010)
Аналізуються задуми та результати будівництва луцьких мостів наприкінці ХVІІІ – на початку ХХ ст., що сприяє вирішенню дискусійних питань їх місцезнаходження в попередні періоди і впливу на формування просторової структури міста.