Два документи про будівництво бернардинського монастиря у Фразі - Юрченко, С.Б. (Праці Центру пам’яткознавства, 2010)
У повідомленні розглядаються два щойновиявлені документи, що стосуються будівництва бернардинського монастиря у Фразі. Автор робить деякі узагальнення щодо характеру організації будівництва Західної України у другій половині 18 ст.