Кубатурна формула інтерполяційного типу для обчислення деякого класу гіперсингулярних інтегралів - Назарчук, З.Т.; Кулинич, Я.П. (Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2009)
Встановлено деякi властивостi двовимiрних гiперсингулярних iнтегралiв. Запропоновано нову кубатурну формулу для обчислення скiнченної частини гiперсингулярного iнтеграла у крузi. Кубатурна формула використовує гауссовi ваговi коефiцiєнти та значення G-функцiї Мейєра. Показана її ефективнiсть.