Сингуларисная форма регулярных сигналов в системах автоматического управления - Божко, А.Е. (Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2009)
Наводяться новi математичнi вирази вхiдних регулярних сигналiв систем автоматичного керування, що базуються на сингуларисному розкладаннi стрибкуватих функцiй.