Вдосконалення технології магнієтермічного відновлення тетрахлорида цирконію - Янко, Т.Б.; Яценко, О.П.; Сущинський, О.Д.; Лавриненко, С.Д.; Пилипенко, М.М. (Вопросы атомной науки и техники, 2014)
Розглянуто питання надходження домішок у губчастий цирконій та способи зменшення їх кількості за рахунок підготовки вихідної сировини різними способами.