Презентація музейної кімнати з історії освіти Кіровоградщини - Гайда, Л.А. (Праці Центру пам’яткознавства, 2010)
Автор презентує музейну кімнату з історії освіти Кіровоградщини, зміст музейного зібрання, основні розділи експозиції, форми і методи діяльності, місце та роль у формуванні освітньо-культурологічного середовища краю.