Optimization of customs policy in Ukraine - Kartyshev, D. (Економічні інновації, 2013)
У статті розглянуті перспективи вступу України в митний союз Росії, Білорусії і Казахстану, а також порівняльний аналіз умов членства в ньому і в інших митних консолідаціях держав. Оцінена висота торгових бар'єрів країн світу по відношенню до країн СНД на прикладі Росії, а також успішність першого прикладу регіональної економічної інтеграції між країнами колишнього Радянського Союзу.