Applied aspects of international shipping in the context of "green" economy - Kodzhebash, A. (Економічні інновації, 2013)
В статті розглянута міжнародна судноплавна діяльність в контексті «зеленої» економіки. Виокремленні основні джерела забруднення та наслідки їх впливу на морську екосистему. Проаналізована нормативно-правова база, в рамках якої здійснюється контроль за екологічною безпекою міжнародної судноплавної діяльності.