The development of logistics infrastructure as a tool for the management of marine transportation - Minakova, S. (Економічні інновації, 2013)
Логістична інфраструктура морегосподарського комплексу України характеризується досить низьким рівнем розвитку, істотними ціновими диспропорціями, високим рівнем монополізації. У зв'язку з цим пріоритетними заходами національної політики в напрямі розвитку галузі повинні стати: розвиток інфраструктури, формування рівноправних економічних відносин між його учасниками; інформаційне забезпечення учасників ринкової системи, створення національної маркетингової інформаційної системи.