Internal system optimization organization passes cargo seaports of Ukraine - Voronoy, V. (Економічні інновації, 2013)
Докорінні зміни в законодавства, спрямовані на вдосконалення роботи пунктів пропуску через державний кордон для морського сполучення та портової логістики є життєво необхідними для країни.