Исходные характеристики и результаты послереакторных исследований тепловыделяющих элементов c металлическим топливом - Красноруцкий, В.С.; Белаш, Н.Н.; Татаринов, В.Р. (Вопросы атомной науки и техники, 2002)
Описані конструкція та схема виготовлення тепловиділяючих елементів щепленого варіанту в багатошаровій оболонці, в яких в якості палива використані сплави урану. Представлені результати після реакторних досліджень тепловиділяючих елементів, що пропрацювали в реакторі Первої АЕС (м. Обнінськ) на протязі 1530 діб до випалювання 22,0 МВт діб/кг, які підтверджують перспективність використаних технічних рішень, закладених у їх конструкцію, та технологію виготовлення.