Умови відповідності моделі управління системним потребам об’єкта управління - Косс, В.А. (Інститут проблем математичних машин і систем НАН України, 2007)
У статті розглядаються підходи до вирішення проблем підвищення ефективності управління складними системами великоїрозмірності. Аналізується вплив на рішення задачі умов невизначеності та природи складної системи класу “активний об’єкт”.Досліджується природа трансформації інформації в циклі управління та вплив на неї базових функцій системи.Розглядаються вимоги до системного проекту як основи інтеграції інтересів учасників складних проектів. Іл.: 2. Бібліогр.: 8назв.