Державна система охорони культурної спадщини сучасної України: центральні органи влади - Принь, О.В. (Праці Центру пам’яткознавства, 2011)
У статті розглянута й охарактеризована структура сучасної системи центральних органів влади, відповідальних за збереження культурної спадщини.