Всесоюзна конференція археологів СРСР у Керчі та мусульманські пам’ятки Старого Криму: невідомі сторінки історії вивчення - Ломакін, Д.А. (Праці Центру пам’яткознавства, 2011)
Розглянуті доповіді учасників тюрко-татарської секції Керченської археологічної конференції, спрямовані на вивчення старожитностей Старого Криму. Проаналізована роль з’їзду в дослідженні мусульманських пам’яток Солхату золотоординського періоду в другій половині 20-х років ХХ ст.