Вплив гербіциду раундап на життєздатність ікри коропа та можливість профілактики його токсичної дії пробіотичним препаратом БПС-44 - Барбухо, О.В.; Жиденко, А.О. (Гидробиологический журнал, 2011)
Досліджено вплив гербіциду раундап (діюча речовина — ізопропіламінна сіль гліфосату, 480 г/дм³) за різної концентрації на життєздатність ікри коропа (Сyprinus carpio) та показано можливість профілактики токсичної дії гербіциду пробіотиком БПС-44, що позитивно впливає на розвиток організму риб.