Дослідження стійкості імпульсних гібридних систем - Бичков, О.С.; Меркур’єв, М.Г. (Інститут проблем математичних машин і систем НАН України, 2007)
В роботі досліджується стійкість стаціонарного стану імпульсної гібридної системи. Дослідження проводиться за допомогоюметоду функцій Ляпунова. Побудовано достатні умови стійкості та нестійкості. Умови легко обчислюються і носятьконструктивний характер. Бібліогр.: 11 назв.