Regional dimension of investment system of the country transformation - Layko, A. (Економічні інновації, 2013)
В статті розглянуті концептуальні засади та методичні рекомендації прикладного характеру щодо трансформації інвестиційної системи країни у відповідності до сучасних вимог і стану розвитку вітчизняної економіки, в контексті її інтегрованості в світогосподарські зв’язки.