Вплив повітряних потоків на музейні експонати - Комаренко, О.І.; Лушпієнко, І.Г. (Праці Центру пам’яткознавства, 2012)
На основі літературних даних і власних досліджень автори аналізують причини й характер впливу повітряних потоків на музейні експонати.