Пам’яткоохоронна діяльність П.В. Клименка на Поділлі у 1918–1920 роках - Старенький, І.О. (Праці Центру пам’яткознавства, 2012)
У статті розглядається пам’яткоохоронна діяльність Пилипа Васильовича Клименка на Поділлі, його участь у діяльності пам’яткоохоронних організацій, роль у збереженні архівної спадщини.