Новый справочник по археологическому музейному делу - Котович, Т.В. (Праці Центру пам’яткознавства, 2012)
Рецензія на книгу: Археологічне музейництво. Енциклопедичний довідник (авт.-уклад. Д.В. Кепін) / Центр пам’яткознавства НАН України і УТОПІК. – К., 2010. – 268 с.