Аналіз ліній літію в атмосфері гоАр-зорі HD 24712 - Михайлицька, Н.Г. (Кинематика и физика небесных тел, 2007)
Автор дякує А. В. Шавріній за допомогу, І. Ільїну за люб’язно надані спектри, Я. В. Павленкові за модель атмосфери та обговорення результатів, Г. У. Ковальчукові за консультації, а також С. А. Ханові за програму синтетичного спектру SynthM.