Нормативно-правова база регулювання діяльності заповідників культурної спадщини: сучасний стан і перспективи розвитку (на прикладі АР Крим) - Тур, С.О. (Праці Центру пам’яткознавства, 2012)
У статті розглядаються ключові проблеми нормативно-правової бази функціонування заповідників культурної спадщини та перспективи її розвитку в умовах трансформаційних процесів в Україні на прикладі Автономної Республіки Крим.