Становлення музейної справи та пам’яткоохоронної роботи в Бахмутському повіті, районі, окрузі в 1920-х – на початку 1930-х років - Принь, М.О. (Праці Центру пам’яткознавства, 2012)
Стаття присвячена дослідженню історії становлення краєзнавчого музею в м. Бахмут та проведенню пам’яткоохоронних заходів у регіоні.