Організаційно-економічний механізм формування і функціонування ринку екологічних інновацій - Бондаренко, С.А. (Економічні інновації, 2014)
Визначено сутність організаційно-економічного механізму формування і функціонування ринку екологічних інновацій, як частини загальної системи управління економікою, що має за мету узгодження екологічних та економічних інтересів суспільства на різних рівнях. Висвітлено інструменти організаційно-економічного механізму формування і функціонування ринку екологічних інновацій, основними з яких є виявлення і чітка диференціація екологічних інтересів (загальнонаціональних, регіональних, локальних й особистих) та система стимулюючого впливу на усіх учасників.