Проекты берегозащиты в контексте формирования рынка экологических услуг - Демьяненко, С.Г.; Золотов, В.И. (Економічні інновації, 2014)
У статті розглянуто загальні питання формування ринку екологічних послуг. Визначено критерії вибору природних аналогів, доцільних для обґрунтування пріоритетів природокористування у прибережній зоні. Обґрунтовано завдання та пріоритетні принципи природокористування у прибережній зоні в контексті формування ринку екологічних послуг.