Національна політика розбудови ринку земель в Україні на основі його інфраструктурного забезпечення - Криницька, О.О. (Економічні інновації, 2014)
В статті проаналізовано передумови, існуючі реалії та концептуальний базис удосконалення земельної політики на ринково-орієнтованих засадах відповідно до глобальних викликів «зеленого» зростання. Запропоновано напрями та важелі посилення державного управління земельно-майновими процесами на основі процесів стратегічного планування в Україні та її регіонах.