Економіко-екологічний вектор розвитку сучасного військово-промислового комплексу - Купінець, Л.Є.; Обнявко, Т.С. (Економічні інновації, 2014)
Визначено сутність та структуру військово-промислового комплексу України. Проведені дослідження сучасного стану військово-промислового комплексу України, проаналізовано його сильні та слабкі сторони. Запропоновано основні напрямки розвитку ВПК у межах концепції сталого розвитку.