Інституційні засади конвергенції економіко-екологічних норм ЄС у сфері морського природокористування - Рубель, О.Є. (Економічні інновації, 2014)
Досліджено інституційну базу з питань, що стосуються норм законодавства ЄС у сфері національної політики з морського середовища та заходи щодо забезпечення імплементації Рамкової Директиви по Морській Стратегії.