Формування національної споживчої політики на засадах «зеленої» економіки (на прикладі ринку продовольчих товарів) - Ліпанова, О.А. (Економічні інновації, 2014)
Наведена оцінка сучасного стану проблеми, зарубіжного досвіду та існуючих тенденцій розвитку споживчої політики в Україні. Визначено важелі активізації її розбудови на засадах моделі «зеленої» економіки відповідно до вимог ЄС.