Пріоритетні напрямки удосконалення адміністративних послуг в сфері поводження з відходами - Нічітайлова, М.С. (Економічні інновації, 2014)
У статті проаналізовано економіко-екологічні аспекти утилізації радіоактивних відходів. Проаналізовано існуючу систему надання державних послуг у сфері поводження з відходами. Надано рекомендації щодо удосконалення адміністрування державних послуг у сфері поводження з відходами з метою їх утилізації.