Особливості адміністративного управління водними ресурсами в Україні - Носачов, І.Ю. (Економічні інновації, 2014)
Визначено сутність басейнового принципу управління водними ресурсами, розмежування функцій Басейнової ради та Басейнового управління, проаналізована структура адміністрування водними ресурсами в Україні, виявлені основні дублюючі функції, побудована структура Державного агентства водних ресурсів, продемонстровано нестикування функцій між Дунайським БУВР та Одеським обласним управлінням водних ресурсів.