Функціонування малого та мікропідприємництва в туристично-рекреаційній сфері гірських районів Карпатського регіону - Пітюлич, М.М. (Економічні інновації, 2014)
У статті досліджено специфіку функціонування малого та мікропідприємництва туристично-рекреаційної сфери в гірських районах Карпатського регіону, проаналізовано переваги та недоліки діяльності цих підприємств при наданні послуг, розраховано коефіцієнти туристичної активності в регіоні загалом та в гірських районах зокрема.