Розвиток сільського землекористування на принципах «зеленої» економіки - Сааджан, I.А. (Економічні інновації, 2014)
Сформульоване завдання державної політики щодо розвитку сільського землекористування на підставі принципів «зеленої» економіки; досліджено стану проблеми в Україні; розроблено пропозиції щодо стимулювання землекористування, зокрема у сільському господарстві, на принципах «зеленої» економіки; запропоновано індикатори розвитку «зеленої» економіки у контексті сільського землекористування.