Методи форсайту у економіко-екологічному прогнозуванні морської діяльності - Степанова, К.В. (Економічні інновації, 2014)
В статті розглядаються можливості застосування методів форсайту як самостійної парадигми наукової прогностики для рішення завдань економіко-екологічного прогнозування морської діяльності. Розглядаються компоненти, завдання та функції форсайту.